diensten > studio-techniek

CD opnames
Een studio is snel gevonden, maar of de in-house technicus de sound kan leveren die je voor ogen hebt, is altijd maar de vraag. Gijs Oomkes is zelf muzikant, songwriter en tekstschrijver en communiceert daardoor makkelijk met andere muzikanten. Door goede communicatie en kennis van zaken zorgt Gijs dat de CD opnames soepel verlopen en dat je de sound krijgt waar je naar op zoek bent.

Gijs heeft ervaring met veel stijlen, maar zijn favoriete stromingen zijn: (pop)rock, metal (en alle aanverwante stromingen) en ‘believe it or not’ singer/songwriter. Verder is hij ook goed bekend met pop, rap en elektro. Gijs werkt het liefst met Pro Tools.

Meer info | Offerte

Demo opnames
Als er niet veel geld is, moet je roeien met de riemen die je hebt. Een goede voorbereiding is dan van levensbelang. Gijs Geluid komt daarom voor de opnames altijd langs in de oefenruimte om een indruk te krijgen van het niveau van de band/artiest. Na het maken van duidelijke afspraken over de voorbereiding, zijn de opnames meestal in één weekend te doen.

Meer info | Offerte

Mixage
Het is een bekend verhaal: je hebt thuis opgenomen of een studio gehuurd en hoewel alles erop staat, heb je het idee dat er meer uit de mix valt te halen. Geen nood! Zorg dat je de losse tracks in handen krijgt en stuur deze (samen met een voorbeeld van de gewenste sound!) naar Gijs Geluid. Binnen 2 weken heb je de nieuwe mix in handen.

Meer info | Offerte

Podcasts
Om in de wondere, maar overbevolkte, wereld van de podcasts nog een beetje op te vallen, is geluidskwaliteit zeer belangrijk. Gijs Geluid werkt alleen met kwaliteitsapparatuur en staat garant voor een professioneel klinkende Podcast.

Meer info | Offerte

Ervaring: Gijs heeft anderhalf jaar stage gelopen en gewerkt in Stealth Studio in Laren NH. Hier heeft hij onder anderen gewerkt met Linda Wagenmakers, Rory de Kieviet, Fraud en Mistrezz. Voor Streamline Sound in Bussum heeft hij een single van Sebastien Lannoy en een E.P. van BWire gemixt.

Daarnaast heeft Gijs in zijn eigen Pro Tools-studio al menige demo en EP opgenomen. Zowel voor zijn eigen bands (The Retreat, The Indoor Park, Masterswitch en A Change of Plan), als voor andere artiesten: Mezlev, Pienn, Mosaic, Goodwin Sands, Ten Threats, Capful, Unethical, High Feather etc.